Online mediation

Mediation is...

Veilig met elkaar in gesprek

COVID-19 en mediation


Is het nog wel mogelijk om gesprekken te voeren in deze coronatijd? Jazeker kan dat. Bij Mediationbureau Apeldoorn houden we ons aan de algemene RIVM-richtlijnen. We geven  geen handen, houden 1,5m afstand en desinfecteren tafel, deurklinken en andere oppervlaktes regelmatig. Uiteraard wassen we onze handen veelvuldig. U kunt gebruik maken van de aanwezige desinfectiegel indien u dat wenst. Ook heeft u de gelegenheid om zelf koffie en thee te pakken tijdens de gesprekken zodat wij uw kopje niet hoeven aan te raken. Zo proberen we ons steentje bij te dragen en mediation of relatiegesprekken toch mogelijk te maken voor jullie.


Mediationbureau Apeldoorn - online mediation

ONLINE MEDIATION EN GESPREKKEN

Vinden jullie het teveel risico vinden om toch in één ruimte met elkaar aan tafel te zitten? Ook dan zijn gesprekken goed mogelijk via videobellen. Het enige dat jullie nodig hebben is een computer of tablet met camera en microfoon.


Deelnemers aan de mediation krijgen via email van ons een link en een wachtwoord waarmee ze eenvoudig kunnen inloggen op een beveiligde videobelverbinding. Geen ingewikkelde handelingen, gebruikersgemak staat voorop. De ervaringen met videobellen zijn verrassend goed.